Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av smörjnipplar med olika gängor och utföranden. Med vår långa erfarenhet och fokus på kvalitet och mångsidighet har vi skapat ett utbud som uppfyller alla dina behov.

Stort standardsortiment

I vårt standardsortiment hittar du ett stort och varierat utbud av smörjnipplar som passar flera olika applikationer. Sortimentet innehåller nipplar med olika gängor och utföranden som finns i lager för snabb leverans, bland annat populära varianter som smörjnipplarna DIN 72412, SS2628 och DIN3404.

Smörjnipplar

Specialanpassade smörjnipplar för dina behov

Om det du söker inte finns i vårt standardsortiment har vi möjlighet att ta fram specialanpassade lösningar för dina behov. Vi tar fram specialanpassade smörjnipplar som är anpassade efter dina specifikationer.

Oavsett om du väljer från vårt standardsortiment eller föredrar en specialanpassad lösning, kan du lita på oss för högkvalitativa smörjnipplar som hjälper dig att upprätthålla smidig drift och förlänga livslängden på dina maskiner. Vi är stolta över att kunna ta fram de rätta detaljerna som gör den stora skillnaden.

Välkommen in med din förfrågan.