Vi är din pålitliga partner för CNC-svarvning, och vi är stolta över att erbjuda arbetskapacitet och mångfald för att möta alla dina behov.

Oavsett om du behöver enkla eller komplexa komponenter, korta prototypserier eller långa serier i robotladdade maskiner, är vi redo att leverera högsta kvalitet med precision.

Arbetsområde från 10 till 250 mm

Vi kan hantera ett brett spektrum av arbetsområden i våra CNC-svarvar, vilket innebär att vi kan bearbeta detaljer med en diameter som sträcker sig från 10 mm till 250 mm. Storleken på din komponent spelar ingen roll – vi kan skapa den med den högsta precision och kvalitet. Vi arbetar både direkt från stångmaterial och från kapade kutsar, vilket ger oss ännu större flexibilitet att möta dina behov.

Mångsidig komplexitet och serievolym med CNC-svarvning

Med CNC-svarvning kan vi hantera en varierande komplexitet och serievolym. Våra maskiner kan producera enklare detaljer med hög precision såväl som mer komplexa komponenter som kräver avancerad bearbetning. Med möjlighet att utföra enstaka prototyptillverkningar och samtidigt hantera långa serier i våra robotladdade maskiner, kan vi anpassa oss efter dina krav och tidsramar.

Vårt engagemang för kvalitet och vår erfarenhet av CNC-svarvning och CNC-styrda automatsvarvar gör oss till den perfekta partnern för dina projekt. Oavsett om du behöver tillverka komponenter för fordonsindustrin, medicinska apparater eller andra branscher, kan du lita på oss för att leverera högsta möjliga standard.

CNC-svarvning

Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika behov.