Med flera års erfarenhet och avancerade maskiner för fleroperationsbearbetning kan vi på Åvalls erbjuda skräddarsydda lösningar för komplexa bearbetningsbehov.

Vår expertis sträcker sig över en rad olika material, och vi är redo att möta höga toleranskrav och komplicerade former oavsett om du behöver korta eller långa serier.

Fleroperationsbearbetning i flera material

I våra fleroperationsmaskiner kan vi arbeta i flera olika material, såsom stål, rostfritt stål, plast, aluminium och mässing. Oavsett om du behöver komponenter i hårda metaller eller mer lätthanterliga material, kan vi leverera detaljer med högsta möjliga kvalitet och noggrannhet.

Precision och effektivitet i korta och långa serier

En av de stora fördelarna med fleroperationsbearbetning är att det är en kostnadseffektiv produktion. Genom att kombinera flera bearbetningssteg i en enda maskin och minska behovet av manuell hantering, kan vi effektivisera produktionsprocessen och därmed sänka produktionskostnaderna.

Vår maskinpark och vår erfarna personal kan producera detaljer som är noggrant anpassade efter dina specifika behov. Vi kan producera både korta och långa serier, vilket innebär att du kan vända dig till oss oavsett om du har behovet av prototyper eller massproduktion.

Fleroperationsbearbetning

Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika behov