Med automatsvarvning kombinerar vi precision och mångsidighet för att tillverka komponenter av hög kvalitet. Våra CNC-styrda automatsvarvar är utformade för att möta en rad olika behov, oavsett om du har enkla eller komplexa detaljer i åtanke. Med en imponerande arbetskapacitet som sträcker sig från 10 till 65 mm i diameter och en flexibilitet när det gäller seriestorlek, är vi redo att ta hand om allt från korta serier till långa serier.

Mångsidighet och precision

Våra CNC-styrda automatsvarvar är utformade för att hantera en mängd olika detaljbehov. Oavsett om du behöver detaljer med hög precision, komplexa geometrier eller materialspecifika krav, är våra maskiner redo att hantera utmaningen. Vi tror på att erbjuda kunderna mångsidiga lösningar som kan anpassas efter deras unika behov, och våra automatsvarvar är det perfekta verktyget för detta ändamål.

Anpassade seriestorlekar för automatsvarvning

Vi inser att olika projekt kräver olika seriestorlekar, och därför är vi flexibla när det gäller volymproduktion. Våra automatsvarvar är redo att producera korta serier för prototyper och specialbeställningar såväl som långa serier för massproduktion. Oavsett om du är en mindre verksamhet som strävar efter att utvecklas eller ett större företag med omfattande produktionskrav, har vi kapaciteten och kompetensen för att leverera högkvalitativa detaljer på dina villkor.

Kontakta oss för att veta mer om processen och hur vi kan hjälpa dig.