slide_1Åvalls Metallindustri är ett fullserviceföretag inom svarvning och fräsning. Störst fokus ligger på svarvning av detaljer upp till 200mm med tyngdpunkt kring 3-7mm. Vår maskinpark består av CNC-svarvar och längdsvarvar samt fleroperationsmaskiner. Vi ombesörjer ytbehandling och härdning genom nära samarbeten med leverantörer av dessa tjänster.

På Åvalls har vi alltid dig som kund i fokus och vi hjälper dig gärna med din montering och logistik.

Tillverkningsservice

Har du en stor artikelflora samt ritningar med understrukturer på komponenter i varierad och ofta begränsat antal? Är tiden pressad så att allt måste fram i exakt rätt tid? Det är det vi på Åvalls strävar efter att hjälpa våra kunder med varje dag genom det vi kallar vår ´”tillverkningsservice´”.

Vi använder begreppet tillverkningsservice som kännetecken för vår strävan att bli ännu bättre på att serva våra kunder med snabba och tillförlitliga leveranser. Antalet är för oss på Åvalls inte något problem, vi tillverkar i den volym du behöver.

Kompetens

Med en flexibel maskinpark och kunnig personal arbetar vi rationellt och tidseffektivt för att ta fram den rätta detaljen som gör den stora skillnaden. Vi har erfarenhet av de flesta material samt en maskinpark för allt från enkel bearbetning till avancerade detaljer. Vi har resurser för efterarbete, värmebehandling och montering. Vår personal har gedigen erfarenhet och stort kunnande samt en känsla för såväl detaljer som för helheter.

På Åvalls har vi kapacitet och kunnande för att producera allt från de riktigt små detaljerna till sådana som är upp till 200mm i diameter. I vår verkstad finns utrustning för CNC svarvning, bearbetning, fräsning och automatsvarvning. Resurserna är väl anpassade för att rationellt kunna ta sig an de mest skiftande uppgifter. Vi på Åvalls arbetar framförallt med att tillverka specialdetaljer för specifika ändamål. Behöver du teknisk support vid utformningen av dina detaljer hjälper vi dig gärna med det.

Kvalitet

Vi på Åvalls Metallindustri är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 sedan år 1998. Våra ledord är kvalitet – flexibilitet – tillförlitlighet. Kvalitet har alltid varit ett kännetecken för oss i betydelsen att vi strävar efter att alltid motsvara kundens förväntningar. Kvalitet för oss innebär rätt kvalitet i förhållande till kundens krav. Vi ser alltid till att ta fram just den rätta detaljen som möter dina förväntningar.

Certifikat 9001-2015._2018