placeholder_puff_1Åvalls Metallindustri AB är ett företag som ligger beläget i Bankeryd utanför Jönköping. Vi är specialiserade på bearbetning av mindre och medelstora detaljer samt olika former av skärande. Utifrån ritningar eller prover kan vi serietillverka komponenter i de flesta förekommande material så som plast, rostfritt, stål, mässing och aluminium. Detta med snabba och tillförlitliga leveranser.

Vår personal har gedigen erfarenhet och stort kunnande samt en känsla för såväl helheter som detaljer. Vår gedigna kompetens och tekniska kapacitet har byggts upp under mer än 50 år i branschen.

På Åvalls Metallindustri har vi en välutrustad maskinpark för att tillgodose kundens behov. I vår maskinpark kan vi utföra allt från enkel bearbetning till avancerade detaljer i fleroperationsmaskiner. Vi har resurser för att efterbearbeta, värmebehandla och montera. Om du som kund vill anlita oss ansvarar vi för hela tillverkningsprocessen – från ritningsstadiet till framtagning av komponentprover och fullskalig serietillverkning.

I vår verkstad finns utrustning för CNC svarvning, bearbetning, fräsning och CNC-styrd automatsvarvning. Vi använder välkända och beprövade maskiner som hjälper oss att möta behoven och önskemålen hos dig som kund.